Za vínom do Šenkvíc 2024

Už sa to chystá! V sobotu 27. apríla sa vidíme na podujatí "Za vínom do Šenkvíc". Prídete?

V našom vinárstve budete môcť ochutnať nové vína ročníka 2023, ktoré sú prvýkrát v histórii nášho vinárstva BIO vínami. A samozrejme, okrem vyzretých vín starších ročníkov sa môžete tešiť aj na naše niekoľko rokov vyzrievajúce krásne archívne vína. 

Smädní ani hladní nebudete - z chutného gastra sa môžete tešiť na špeciality Maťa Hiadlovského (syry, mäsovo-syrový špeciál a iné dobroty), naše domáce oškvarkové pagáče či pralinky z belgickej čokolády od Illui Chocolaterie.

Tí, ktorí ku nám zavítajú vo večerných hodinách, sa môžu tešiť aj na hudobný program "putujúcej kapely", ktorý začne o 20:00 hod. a bude trvať približne hodinu.

Okrem vín, gastra a zábavy vás bude čakať aj fotostena, pri ktorej sa môžete odfotiť a zapojiť sa do súťaže o 2 kartóny vín (ak prezdieľate vašu fotku v príbehu na sociálnej sieti, označíte v tomto príbehu naše vinárstvo a dáte nám na sociálnej sieti váš follow). 

A čo vás čaká v cene vstupenky 29 eur? V prvom rade budete môcť ochutnať vína od 31 vinárov v 25 pivniciach. V cene vstupenky je obsiahnutá kapsička, pohár, pero, katalóg, 40 ks degustačných kartičiek a 2 bonusy na nákup vína v hodnote 4 eur. Navyše, ak si u nás zakúpite 6 a viac fliaš vín, budete mať dopravu vín ku vám domov zdarma. 

Tak si teda nezabudnite poznačiť do kalendára 27. apríl, 12 - 22 hod., Šenkvice!


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií