Pozvánka na podujatie Chute Malých Karpát

Chute Malych Karpat

 NÁKUP VSTUPENIEK

Radi by sme pozvali všetkých priaznivcov vína a gastronómie na prvý ročník podujatia Chute Malých Karpát, ktoré sa uskutoční 2.-3.12.2016. Spolu s ďalšími vinármi spod Malých Karpát by sme radi počas tohto podujatia ponúkli víno nielen ako produkt malokarpatského terroir, ale aj ako súčasť lokálnej gastronómie. Gastronomické špeciality si budete môcť vychutnať aj v lokálnych reštauráciách ponúkajúcich menu špeciálne na túto akciu.

Počas podujatia by sme spolu s vami chceli osláviť aj 25. výročie založenia našej firmy. Príďte si k nám vychutnať mladé vína, ale aj staršie ročníky na vertikálnej degustácii veltlínov, či gastronomické špeciality. Program v KARPATSKEJ PERLE spestrí výstava akademického maliara Mariána Komáčka. O zábavu sa postarajú aj hudobné formácie Love from Adam v piatok a Páni bratia v sobotu v našej Tančiarni. Pre maškrtné jazýčky budeme mať pripravené skvelé belgické pralinky, ktoré si môžete vychutnať k lahodnej káve.

Do pozornosti by sme dali radi aj kyvadlovú dopravu, ktorou sa zdarma a pohodlne odveziete k ďalším vinárom. Vstupenky v hodnote 36 EUR obsahujú 60 degustačných lístkov v hodnote 25 centov, 15 Eur na nákup vína a tiež pohár s logom, katalóg a mapku podujatia. Vstupenky bude možné kúpiť aj počas podujatia v hodnote 40 EUR na týchto miestach: KARPATSKÁ PERLA Ratuzky, Mavín, TERRA PARNA a v Mestskej pivnici v Modre. 

Na stretnutie prvý decembrový víkend sa tešia vinári z vinárstiev:

  • KARPATSKÁ PERLA, s.r.o.
  • Skovajsa
  • Terra Parna
  • Repa winery
  • Hacaj s.r.o.
  • Vinárstvo Mavín - Martin Pomfy
  • Vinkor
  • Ratuzky
  • Vins winery - Richard Tóth
  • Víno Ludvik
  • Víno Šimonovič
  • Fitz a Petrík vinárstvo
  • Združenie Víno z Modry

 

 

 

 

 

 


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií