Burčiak a hrozno vo vinotéke

Vďaka teplému počasiu vypukla kampaň ročníka 2018 o čosi skôr. Už 13. augusta sa začalo so zberom a spracovaním aromatickej odrody Irsai Oliver zo šenkvických Krčov a už prichádza aj čas zberu Muškátu moravského v našej najväčšej vinici Suchý vrch. Od štvrtka 16. augusta vám radi ponúkneme prvý voňavý burčiak z odrody Irsai Oliver. Burčiak bude pripravený v našej vinotéke každý štvrtok a v piatok od 16. augusta do 7. septembra. Okrem neho si môžete vychutnať aj čerstvo obraté hrozno plné vitamínov. Otváracie hodiny vinotéky ostávajú nezmenené – od utorka do piatka od 9:00 do 18:00. Tešíme sa na vašu návštevu.

Burčiak

Hrozno


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií