Predstavte si príjemnú atmosféru v záhrade pri grilovaní či pri bazéne, ktorú vám spríjemní výber šiestich skvelých vín. Ochutnajte novinky z kolekcie KARPATSKÁ PERLA z našich viníc v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Na etikete nájdete názvy polôh vinohradov, aby sme vyzdvihli ich jedinečný terroir. Kolekciou KARPATSKÁ PERLA postupne nahradíme vína VARIETO. V kolekcii JAGNET prinášame prvýkrát odrodu André, ktorá svojou ovocnosťou lepšie zapadá do koncepcie JAGNETU.
Náš tip: Spríjemnite si letné večery a objednajte si degustačný set vín za výhodnú cenu 49,70 EUR s dopravou zdarma až ku vašim dverám. Akcia platí do 15. júla 2017. Objednať si môžete mailom na vino@karpatskaperla.sk a na čísle 0917 926 265.
Radi by sme vám predstavili nové vína, ktoré nájdete v degustačnom sete:
Rizling rýnsky 2016, kabinetné, Kramáre
Z panenskej úrody mladého vinohradu v modranskom hone Kramáre sme dorobili víno iskrivej zelenožltej farby. Vôňa a chuť sú minerálno-ovocného charakteru s pevnými kyselinami.
Veltlínske zelené 2016, neskorý zber, Ingle
Náš veltlín z modranskej vinice Ingle so žulovým podložím má žltozelený farebný odtieň. Poloha mu predurčuje priamy minerálny prejav vo vôni aj v chuti.
Pinot Gris 2016, výber z hrozna, Suchý vrch
Pôdny profil hlina-spraš na Suchom vrchu je ideálne podložie pre túto odrodu. Víno má intenzívnu zlatožltú farbu a vo vôni dominujú tóny tropického ovocia s orieškovou dochuťou. Očarí vás krásna, plná a perzistentná chuť.
Devín 2016, výber z hrozna, Suchý vrch
Víno má jemnú žltozelenú farbu a vôni sa núkajú tóny bielej ruže a liči. Príjemná a vyvážená chuť jemného zvyškového cukru je v harmónii s ovocnou a sviežou kyselinou.
Pálava 2016, výber hrozna, polosladké, Suchý vrch
Pálava vyniká krásnou zlatožltou farbou, výraznou korenistosťou a vôňou mandarínkového kompótu. Chuť je príjemne zaobalená do prírodného zvyškového cukru s krásnou perzistenciou.
JAGNET André 2013, Suchý vrch
André má nádhernú granátovočervenú farbu. Intenzívnym ovocným prejavom okúzli nielen vôňa plná kôstkového ovocia, ale aj chuť. Po 18 mesačnom zrení v dubových sudoch je stredne plná, harmonická so zrelými trieslovinami a príjemnými kyselinami.